top of page
  • post31369

Dale Oen Academy til Oslo
Dale Oen Academy kommer til Oslo og skal være hos Fjordskolen. Her er litt om dem:DALE OEN ACADEMY: Ønsker å tilby unge muligheten til å utfordre seg selv, både fysisk og psykisk, gjennom bruk av naturen. 

Det handler om å mestre!

Det handler om å finne styrkene sine!

Det handler om å finne nye interesser!

Det handler om å lære fordi du ser poenget med å lære!

Det handler om å pushe seg selv!

Det handler om å bli en leder!

Det handler om å få tilbake troen på deg selv!


Vi blåser i hva andre har sagt at du ikke kan. Hos oss får du vise hva du kan hver dag. Og prøve deg på ting du ikke kan. Enda. Dale Oen Academy er et eventyrlig år for ungdom mellom 15 og 20 år, som ønsker et modningsår før videregående, eller som forberedelse til arbeidslivet. Her får du gjøre mer spennende på ett år enn de fleste på din alder har gjort hele livet :)

På Dale Oen Academy får ungdommene oppdage styrkene sine, oppleve mestring, dra på oppdagelsesreiser, opprette samarbeid og oppfinne smarte og fremtidsrettede løsninger - med naturen som ramme. Våre deltalkere er derfor ikke elever, men oppdagere!


Gjennom Dale Oen Academy gjør vi tradisjonelt teoretiske fag om til praktiske fag. Det er å lære om verden i verden.


Vi vil la ungdommen forske i havet med undervannsdroner, seilbåter og kajakker og andre redskap som kun fantasien setter grenser for. De skal få lage satellitter som vi skyter opp i verdensrommet fra Andøya for å samle inn data om jordens tilstand, dra på ekspedisjoner til havs og til lands, og oppdage lysten til å følge drømmer - og motet til å gjøre det.


Du skal lære om deg selv: Hvorfor gjør jeg som jeg gjør? Hvordan kan bevissthet om hvordan hjernen fungerer hjelpe meg til å holde ut, prøve på nytt, lære av feilene mine og bli mentalt sterkere?Du skal lære om andre: Hvordan fungerer grupper? Hva er sosial kompetanse? Hvordan utnytte hverandres talent til å få til ting vi ikke hadde klart hver for oss? Du skal lære om verden: Hva kan naturen gi meg? Hvordan kan mine handlinger påvirke verden negativt og positivt? Hva er medborgerskap?

Hvordan kan jeg gjøre en forskjell?


Vi er en del av Kronprinsparets Fond, med støtte fra Bergen Sanitetsforening og Sparebankstiftelsen DNB.

Vi samarbeider med Røde Kors, Fjordskolen, Redningsselskapet, Bergen Brannvesen, Høgskolen på Vestlandet, AdO Arena, Universitetet i Bergen, byggfirmaer, fiskeri- og oppdrettsnæringen, Norges Svømmeforbund, Havlaboratoriet, Skikite, Alt i Sjøvett og mange fler, og vi har erfarne og superflinke ledere og instruktører som til sammen kan det aller meste.

8 visninger

Siste innlegg

Se alle

Havets dag

Comentarios


bottom of page