HVORDAN VI JOBBER

Aktuelle prosjekter
 

Forskning

24.01.2021

OSLO FJORDSKOLE: Være en ledende arena for å samle kunnskap, skape synergier og formidle resultater innen marinpedagogikk, bevaringsbiologi og miljøpsykologi

DALE OEN ACADEMY: Ønsker å tilby unge muligheten til å utfordre seg selv, både fysisk og psykisk, gjennom bruk av naturen. Det handler om å mestre!

SABIMA: Bidra til at barn og unge får et nærere forhold til naturverdiene i Oslofjorden gjennom klok kunnskapsformidling som skaper nysgjerrighet og egne oppdagelser.

ELIAS OG UNG RS: Elias for de minste. Seilaser, kurs, vannsport og spennende opplevelser for de litt større. Uansett alder blir du kjent med sjø og sikkerhet på en morsom måte.

"Undersjø"

14.01.2021

Kystsamfunnsprosjektet «Undersjø» tar i bruk landskapet under vann som offentlig kunstrom og stimulerer til stedskapende prosesser. Målet er å skape et levende lokalmiljø-både over og under vann.

FJORDTUNET: Formidle kunnskap gjennom opplevelser og motivere til å ta vare på havet, jorda, kroppen vår og hverandre.

OSLO FJORDSKOLE: Bli trygg i vann, lære å fridykke og svømme, bli instruktører, ambassadører og forbilder for andre. Pilotprosjekt.

LAMBERTSETER SVØMMEKLUBB: Gjøre skoleelever trygge på hvordan man oppholder seg i og ved vann.

Kystsamfunnsprosjektet «Undersjø» tar i bruk landskapet under vann som offentlig kunstrom og stimulerer til stedskapende prosesser. Målet er å skape et levende lokalmiljø-både over og under vann.HVA NÅ?

Støtt saken vår