top of page
  • Forfatterens bildeHelge Løvskar

Havets dag



I dag, på den internasjonale dagen for verdens hav, står vi overfor en urovekkende sannhet: Vi har ikke tid til "ute av syne, ute av sinn." Vårt forhold til havet må endres fort, og innsats så langt har bare hatt overfladisk effekt. For å motivere en bred bevegelse for havet, må vi vekke nye dybder av forståelse og handling.


Les mer om dagen her.


UN World Oceans Day 2024 tar oss med på en oppdagelsesreise gjennom havets veldige vidder, og tapper inn i visdommen og ekspertisen fra globale politikere, forskere, tankeledere og kunstnere for å utvide våre perspektiver og vår takknemlighet for vår blå planet. Sammen skal vi bygge nye grunnlag for vårt forhold til havet og tenne en bølge av handlinger mot nødvendige endringer.



World Oceans Day 2024


Bli med oss virtuelt den 7. juni 2024, når vi dykker under overflaten og utforsker nye dybder av forståelse, medfølelse, samarbeid og forpliktelse til å beskytte havet og alt det opprettholder. 🌐 Sjekk inn på live-sendingen av arrangementet fra kl. 10.00 til 13.30 EDT på fredag, 7. juni.


Her er programmet:

Depths of Commitment:

Opening Remarks & Performance

10:00 AM


Planetary Boundary Keynotes

10:35 AM


Depths of Understanding:

Science & Wisdom Fireside Chat

11:00 AM


Depths of Compassion:

New Depths Spotlights

11:30 AM


Winners Announced: Photo Competition

11:55 AM


Musical Performance

12:15 PM


Depths of Collaboration:

Blue Economy Panel

12:25 PM


Closing Remarks & Performance

1:10 PM


UN World Oceans Day 2024 arrangeres av Division for Ocean Affairs and the Law of the Sea of the Office of Legal Affairs i samarbeid med Oceanic Global.


Ta kontakt for å lære mer om hvordan du kan bli en del av løsningen gjennom våre programmer og initiativer. La oss sammen skape bølger av positiv endring. 💙

19 visninger

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page